2024 Yılı Bilimsel Araştırma Projeleri Çağrısı

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 2024 Yılı Uygulama Esasları, BAP Komisyonu tarafından belirlenmiş olup dosya ekinde sunulmuştur.

2024 Yılı Uygulama Esaslarına göre;

• Bu yıl iki dönem halinde BAP başvurusu alınacaktır. Birinci dönem 15 Nisan’da başlayacak olup, 7 Haziran’da sonlanacaktır. İkinci dönem ise 9 Eylül’de başlayacak olup, 30 Ekim’de sonlanacaktır.
  • Proje destek üst limitleri güncellenmiştir.
  • Performansa dayalı bütçe üst limiti uygulamasına geçilmiştir. Belirlenen performans kriterlerini sağlayan proje yürütücülerine ilave %20 proje üst limit desteği sağlanacaktır.
  • Proje başvuruları için ülkemizin ve bölgemizin ihtiyaçlarına yönelik öncelikli alanlar belirlenmiştir. Bu alanlara uygun olarak hangi konularda proje başvurusu yapabileceğiniz “2024 Yılı Uygulama Esasları” dosyasında ayrıntılı olarak sunulmuştur.

Not: Proje Ofisi tarafından BAP desteklerine yönelik olarak Nisan ayı içerisinde üniversitemiz birimlerinde “Tanıtım ve Bilgilendirme” faaliyetleri gerçekleştirilecektir.