Ekim 31, 2023

Day

16. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresi, İstanbul Kültür Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü’nün koordinesi ile Üniversitemiz ev sahipliğinde 09-11 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Kongre ile ilgili tüm bilgilere https://ulok2023.com/index.php/ kongre adresinden ulaşım sağlanabilmektedir.  
Read More
İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından ”Cumhuriyetin 100. Yılında Sağlığın 2. Yüzyıl Vizyonu” temasıyla düzenlenecek olan II.Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi, 14-15 Aralık 2023 tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecektir.
Read More
İzmir Demokrasi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından ”Cumhuriyet Yüzyılında Sektörde Mühendislik Uygulamaları ve Afet Mühendisliği” teması ile düzenlenecek olan Uluslararası 2023 İDÜ Mühendislik Sempozyumu-IES’23 (International IDU Engineering Symposium-IES’23) 15-17 Kasım tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesi merkez kampüs binasında yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
Read More
Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Serpil Yalçınalp’in, “ChatGPT ve Benzeri Yapay Zeka Uygulamalarına Yönelik Öğretim Elemanı ve Öğrenci Görüşleri” başlıklı araştırmasının online (çevrimiçi) anketine katılım linklerine aşağıdan ulaşılabilmektedir. Anket Bağlantı Adresleri: Öğretim Elemanı Anketi: https://forms.gle/MePG1DaQRJuZGGRe8 Öğrenci Anketi: https://forms.gle/AhjSp5XEDEyYzrQP8  
Read More
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Uluslararası V. Çocuk Gelişimi “Her Yüzüyle Çocuk” temalı bir kongre gerçekleştirilecektir.
Read More
Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde 21-23 Aralık 2023 tarihleri arasında “2. International Symposium on Insurance, Baking and Finance” düzenlenecektir. Link: https://iibfsymposium.com.tr
Read More
İzmir’de ve Ege Bölgesi’nde sanatın üretimine, geliştirilmesine ve tartışılmasına daha fazla olanak sağlamak amacıyla 31 Ekim- 1 Aralık tarihleri arasında “Cumhuriyetimizin 100. Yılına Vefa” teması ile 10. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri düzenlenecektir.
Read More
Öğrenci Destek Hattı