Ekim 24, 2023

Day

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi mezunlarının, mesleklerindeki kariyer gelişimlerini takip edebilmek, mezun oldukları programın iyileştirilmesine katkıda bulunabilmek ve etkili iletişimin sürdürebilirliğini sağlayabilmek için İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından online olarak “Mezun Anket Formu” hazırlanmıştır.   Anket linki: https://forms.gle/g5PbWtoaWDFkJ2x4A
Read More
Gazi Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan Akıl Yürütme Topluluğu tarafından 28 Ekim 2023 tarihinde “Gazi Üniversitesi Üniversiteler Arası /Takım 4. Mangala Ligi” düzenlenecektir. Katılacak takımların ulaşım ve diğer giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Konuya ilişkin detaylı bilgiler aşağıdaki görselde yer almaktadır.  
Read More
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından 25-26 Kasım 2023 tarihlerinde çevrimiçi olarak “Riskli Bebeklerde Güncel Gelişmeler Kongresi” düzenlenecektir. Söz konusu kongreye  katılım https://risklibebekkongresi.com/ web adresinden yapılabilmektedir.
Read More
Öğrenci Destek Hattı