Mart 4, 2022

Day

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim üyesi Mücahit Yıldırım, doçent olmuştur. Doç. Dr. Mücahit Yıldırım’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Bölümü öğretim üyesi Muammer Türkoğlu, doçent olmuştur. Doç. Dr. Muammer Türkoğlu’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Read More
Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Teknofest Karadeniz ile ilgili A Haber’e açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Mahmut Aydın, A Haber’in sorularını cevapladı. 2022 yılında Samsun merkezli düzenlenecek olan Teknofest Karadeniz ile ilgili bilgi veren Aydın, ” Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade etti gibi Teknofest kuşağının genç üniversitesi olarak bu yola çıktık ve bu sene de Teknofest...
Read More
Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat AKYÜZ’ün babası vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.
Read More
Öğrenci Destek Hattı