Üniversitemizden Erasmus+ KA171 Proje Başarısı

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğü, 2024 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği- KA171-HED (Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler İle Öğrenci Ve Personel Hareketliliği) projesi teklif çağrısı kapsamında yapmış olduğu başvuru sonucunda; Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü adına yazılan ve Batı Balkan ülkeleri ile öğrenci ve personel hareketliliği işbirliğini öngören projemiz kabul almış, ilgili proje Türkiye Ulusal Ajans tarafından 9.118,00 Avro tutarında bir bütçe ile desteklenmeye değer bulunmuştur.

Erasmus+ KA171 projesine ilişkin öğrenci ve personel ilanları, 2024-2025 akademik yılında Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından web sitesinde duyurulacaktır.

Aday Öğrenci

Canlı Destek