Uçak Bakım Ve Onarım Bölümü Ve Havacılık Yönetimi Bölümü’ne Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

2020 YKS Yerleştirme Sonucuna Göre Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi – Uçak Bakım ve Onarım Bölümü ve Sivil Havacılık Yüksekokulu– Havacılık Yönetimi Bölümüne yerleşen öğrencilerimizin kayıtları aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

Öğrenci Kayıtları 31 Ağustos -05 Eylül 2020 tarihleri arasında YKS kılavuzunda öğrencilerin kayıt için şahsen gelmeleri gerektiği belirtilmesine rağmen, Ülkemizin içinde bulunduğu Covid-19 salgını nedeniyle belge gönderme yolu ile öğrencilerimizin kayıt için şahsen üniversitemize gelmesine ihtiyaç duyulmadan öğrenci işleri birimlerimiz tarafından yerine getirilecektir.

Kayıt için talep edilen belgelerin bir nüshasını aşağıda belirtilen e-posta adreslerine gönderen öğrencilerin geçici kayıtları yerine getirilecektir. 06 Eylül 2020 tarihine kadar belgelerin asıllarını aşağıda belirtilen posta adresine gönderen öğrencilerin geçici kayıtları kesin kayda dönüştürülecektir. Belirtilen tarihe kadar belgesinin aslını gönderemeyen öğrencilerin kayıtları ( boş kontenjanların ÖSYM’ye bildirilecek olması nedeni ile )yerine getirilmeyecektir.

Belgelerin süresi içerisinde verilen adrese ulaşmamasından veya postada yaşanacak gecikmelerden öğrenci sorumludur.

KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Öğrenciye ait Rapor   (Tek Hekim Raporu Geçerlidir.)

AÇIKLAMA:  Öğrenci ait heyet raporunda  ‘’ İlgili bölüme kayıt olmasında herhangi bir sakınca yoktur.’’ İbaresinin yer alması

POSTA ADRESİ

Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü 55420 Ondokuzmayıs/Samsun adresine gönderilmesi ve 0362 313 0055 /2105 veya 2407 dahili numarasında posta teyidi alınız.

MAİL ADRESİ

UÇAK BAKIM VE ONARIMI BÖLÜMÜ       : [email protected]