TED Samsun Kolejinden SAMÜ’ye Ziyaret

Türk Eğitim Derneği (TED) Samsun Koleji, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti. Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü’nde gerçekleşen ziyarette TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Mustafa Erman, TED Samsun Koleji İdari ve Mali İşler Koordinatörü Oğuzhan Küyük, TED Samsun Lise Müdürü Ramazan Güney ve TED Samsun Anaokulu Müdürü Vildan Yar bulundu. Samsun Üniversitesi’nin şehir için büyük fırsat olduğunu belirten Mustafa Erman, “Şehrin gelişimine katkı sağlayan ve dinamiklerini besleyen Samsun Üniversitesi eğitim camiası için büyük bir değerdir. Samsun’un adına yakışır bir üniversite olan Samsun Üniversitesinin bölümlerinin birçoğu diğer üniversitelerden farklılık gösteriyor. Mart ayında düzenlediğimiz Üniversite Tanıtım Günlerinde Samsun Üniversitesi stant açıp öğrencilerimizle bir araya gelmişti. Yoğun ilgi gören Samsun Üniversitesi standında öğrencilerimiz üniversite hakkında bilgi alma fırsatına sahip olmuştu. Önümüzdeki dönemde yapacağımız işbirlikleri ve çalışmalarla kolejimizde öğrenim gören öğrencilerimize Samsun Üniversitesini daha da yakından tanıtarak ortak faaliyetlerimizi sürdürmek istiyoruz,” şeklinde konuştu. Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Üniversitesinin akademik kadrosunu gün geçtikçe güçlendirdiklerini ifade ederken, “Başarılı bir eğitim başarılı insanlarla çalışarak gerçekleşir. Akademik personellerimiz öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunurken aynı zamanda çeşitli projeler üreterek bizleri ulusal ve uluslararası çapta gururlandırıyorlar. Bu gurur Samsun’umuzun. İsmini yurt içinde ve yurt dışında duyurmaya başlayan Samsun Üniversitesi olarak ‘Nitelikli Toplum İçin Nitelikli Üniversite’ sloganımızı yaşatmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim – öğretim yılında ise öğrencilerimizi üniversitemize davet ediyoruz. TED Samsun Koleji okul öncesinden başlayıp orta öğretime kadar nitelikli öğrenciler yetiştiren bir kurum. TED Samsun Kolejini başarıyla bitiren öğrencileri Samsun Üniversitesinde görmek bizlere mutluluk verecektir,” diyerek ziyaretlerinden dolayı TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Mustafa Erman ve beraberindekilere teşekkür etti.