SAMÜ’nün Bilgisayar Laboratuvarları ve Fiziksel Mekânları Tüm Üniversite Öğrencilerinin Kullanımına Hazır

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) olarak, Covid-19 pandemi sürecinde üç yerleşkemizdeki (Ballıca, Canik ve Kavak) bilgisayar laboratuvarlarımızı ve fiziksel mekânlarımızı şehrimizde çevrimiçi (online) olarak sınava girecek tüm üniversite öğrencileri ile paylaşmaya hazırız. Bu amaçla, sınav oturumları öncesinde tekrar dezenfekte edilip havalandırılacak olan bilgisayar laboratuvarlarımızda, pandemi önlemleri çerçevesinde şehrimizdeki üniversite öğrencileri gerek Üniversitemizin internet ve dijital imkanları gerekse yanlarında getirecekleri kişisel bilgisayarları ile rahat ve güvenli bir ortamda sınavlarına girebileceklerdir.

Bu çerçevede, isteyen öğrenciler üniversitemizin kurumsal internet sayfasından 1 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren rezervasyon yaparak, mesai günlerinde 08.00-17.00 saatleri arasında bu imkânlardan yararlanabileceklerdir.

Bu vesile ile sınava girecek bütün öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar diler, sorunsuz ve başarılı bir sınav dönemi geçirmelerini niyaz ederim.

Prof. Dr. Mahmut Aydın