Samsun Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Akademisyenleri, Rektör Aydın’la Akademik Kurulda Buluştu

Samsun Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesindeki akademisyenler akademik kurul toplantısında bir araya geldi.

Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonunda gerçekleşen 2021-2022 Akademik Kurul Toplantısına Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Çağan, fakülte yönetimi ve akademisyenler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın yaptığı açılış konuşmasında 2021-2022 eğitim-öğretim yılının Samsun Üniversitesine hayırlı olması temennisinde bulunurken İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde görev yapan öğretim elemanlarına 3 yıldır gösterdikleri performanstan dolayı teşekkürlerini iletti. Rektör Prof. Aydın konuşmasında Teknofest 2022’ye dikkat çekerek ve nitelikli eğitim-nitelik insan vurgusu yaparak “Kaliteli ve nitelikli eğitim sonucu liyakat sahibi bireyler yetiştirdiğimizde istihdam sorununun olacağını düşünmüyorum. Bizler de alanlarımızda yaptığımız nitelikli çalışmaları daha fazla artırarak öğrencilerimize örnek olmalıyız. Ayrıca Teknofest 2022’de de sosyal bilimler alanlarında çalışma yürüten takımlar çıkarma gayretinde olacağız” ifadelerinde  bulundu.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Çağan ise bölümler hakkındaki fikirlerini akademisyenlerle paylaşarak İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinin gelişimi için verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ayrıca teşekkürlerini sundu.

Eğitim-öğretim ile ilgili genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıda aynı zamanda bölümler ve akademisyenler de kendilerini tanıttı. Organizasyon anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.