Rektör Aydın Kudüs Alimler Birliği Üyesi ve Mescid-i Aksâ Murabıtı Nurettin Recebî ve Beraberindeki Heyeti Kabul Etti

Rektör Aydın Kudüs Alimler Birliği Üyesi ve Mescid-i Aksâ Murabıtı Nurettin Recebî ve beraberindeki Heyeti Kabul Etti

Gözümüzün İlk Nuru Kudüs ” konulu Konferans münasebetiyle Samsunda bulunan Kudüs Âlimler Birliği üyesi ve Mescid-i Aksâ Murabıtı Nurettin Recebi, Kudüs Mescid-i Aksa Cami İmamı Abdülkerim El-Zurba, Mescid-i Aksâ Camii Müezzini Firas Kazaz, Mirasımız Kudüs Derneği Genel Başkanı Muhammed DEMİRCİ ve MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk TAN, Samsun Üniversitesi (SAMÜ )Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN’ı ziyaret ettiler.

Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette Kudüs Âlimler birliği Üyesi ve Mescid-i Aksâ Murabıtı Nurettin Recebi ve beraberindeki heyet tarafından Kudüs ve Mescidi Aksanın içinde bulunduğu durum konuları ele alındı. Türk halkının Kudüs ve Mescisi Aksa meselesinde yanlarından olmalarından dolayı memnun olduklarını dile getiren heyet, Rektör Aydın’a hediye takdiminde bulundu.
Rektör Aydın Kudüs Âlimler Birliği Üyesi ve Mescid-i Aksâ Murabıtı Nurettin Recebi ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.