Kongre Duyurusu

Pakistan’da bulunan Experts in Management & Social Sciences Organizasyonu ve Sarhad Üniversitesi iş birliği ile 07.01.2024/14.01.2024 tarihlerinde “11th EMS International Research Conference on Engineering & Technology Sciences in Mecca & Medina 07-14 January, 2024”, “11th EMS International Research Conference on Medical & Health Sciences in Mecca & Medina 07 14 January, 2024” ve “11th EMS International Research Conference on Social Sciences in Mecca & Medina 07-14 January, 2024” kongreleri Mekke ve Medine’de düzenlenecektir. Kongreler bilim insanlarına, ailelerine ve herkese açıktır. Türkiye, Pakistan ve farklı ülkelerden davet edilen kıymetli akademisyenlerin ağırlanacağı kongrelerimiz 2 gün Medine 6 gün Mekke’de olacak. Kongremiz boyunca tarihi ve kutsal yerler profesyonel rehberler öncülüğünde ziyaret edilecektir. Kongrelerimiz Doçentlik, Atama, Yükselme ve Teşvik Kriterlerine uygundur.

Katılımcılar www.expertsms.org/conference web sitesi adresinden söz konusu kongrelere 2 sunumla katılabilirler.

Kongre_compressed