Erciyes Üniversitesi V. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı

23-24 Kasım 2023 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan “V. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı” Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) belirlediği öncelikli alanlarda iş birliği potansiyelini artırmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda, ilgili alanlarda faaliyet gösteren araştırma grup liderlerinden veya üyelerinden sunumlar beklenmekte olup, bu sunumlar aracılığıyla araştırma grupları ve faaliyetleri tanıtılacaktır. Çalıştay sürecinde iş birliği potansiyeli olan araştırma grupları eşleştirilecek, ilgili alanın karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri tartışılacaktır. Bu sayede somut iş birliği potansiyelleri ortaya çıkacak ve gelecekte yapılacak projelere temel oluşturacaktır. Çalıştay, Ufuk Avrupa, Dijital Avrupa, TÜBİTAK 1004 ve TÜSEB projeleri başta olmak üzere farklı proje kaynakları için iş birliklerinin oluşması açısından büyük önem taşımaktadır. Katılımcılar arasında sağlanacak iş birlikleri, araştırma alanında önemli adımların atılmasına ve ülkemizin bilim/teknoloji alanındaki ilerlemesine önemli katkılar sunacaktır. Çalıştaya katılacak belirli sayıdaki araştırma grubu lideri veya üyesinin konaklama masrafları, çalıştay süresince 2 gün öğle yemeği ve 1 gün akşam yemeği (gala yemeği) kurumumuz tarafından karşılanacaktır. Çalıştaya katılmak isteyen araştırmacıların https://arastirmainovasyon.erciyes.edu.tr/ web sayfasından başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Erciyes Üniversitesi