Dijitalleşme ve Kadın Hakları” Konulu Uluslararası Scopus Endekste Yer Alan Kitap Çalışması İçin Makale Çağrısı

Türkiye İnsan Hakları Kurumu ve İzmir Bakırçay Üniversitesi iş birliğinde, dijital çağda kadın haklarını yeniden değerlendirmeyi amaçlayan projemiz kapsamında, teknoloji, dijital işletme ve sürdürülebilirliğe özel olarak odaklanılarak, kadın haklarının dijitalleşme bağlamında değerlendirildiği makalelerden oluşan ve Scopus endekste yer alan Taylor & Francis Yayınevi aracılığıyla yayımlanması planlanan “Dijitalleşme ve Kadın Hakları – Digitalization and Women’s Rights” başlıklı bir akademik kitap projesi çalışması gerçekleştirilecektir. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), söz konusu çalışma için tüm değerli araştırmacılarımızı ve akademisyenlerimizi makaleleri ile bu projeye katkı sunmaya davet etmektedir. Teknoloji, dijital işletme ve sürdürülebilirliğe özel olarak odaklanarak kadın haklarını dijitalleşme bağlamında değerlendiren akademik makalelerden oluşacak söz konusu kitap çalışmasına ilişkin özetlerin 8 Mart 2024tarihinden itibaren [email protected] adresine e-posta ile gönderilmesi mümkün olacaktır.

Konuya ilişkin detaylı bilgilere https://www.tihek.gov.tr/dijitallesme-ve-kadin-haklari-kitap-bolumu-cagrisi-duyurusu bağlantısından erişilebilmektedir.