Yurt dışındaki Filistinli Alimler Heyeti Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri’den Rektör Aydın’a Ziyaret

Yurt dışındaki Filistinli Alimler Heyeti Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri ve beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette Dr. Nevvaf Tekruri ve beraberindeki heyet tarafından Filistin ve Mescid-i Aksa konuları ele alındı.  Yıl içerisinde Filistin konulu düzenlenecek konferans, sempozyum gibi  eğitimle ilgili programlar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Son olarak Dr. Nevvaf Tekruri Türkiye’nin Filistin meselesinde gösterdiği tavrını, zulme karşı dik duruşunun memnuniyet verici olduğunu dile getirerek Rektör Aydın’a hediye takdiminde bulundu.

Rektör Aydın Dr. Nevvaf Tekruri ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.