Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’dan, Rektör Aydın’a Ziyaret

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Rektörlük Şehir Ofisinde gerçekleşen ziyarette Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı ağırladı. Karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştirildiği görüşmede iki üniversite arasında ortaklaşa yapılabilecek projeler ele alınırken, üniversitelerin gelişimi konuşuldu.

Rektör Aydın, Rektör Karadağ’a nazik ziyareti için duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Aydın’a teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.