Yakakent Belediye Başkanı’ndan Rektör Aydın’a Ziyaret

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Merkez Rektörlük Ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette Samsun ve Yakakent için eğitimde neler yapılabileceği konuşuldu. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Samsun Üniversitesi’nin bölgede en fazla gelişime açık eğitim kurumlarından biri olduğunu belirtirken “Samsun’a ihtiyaç duyulan niteliklerin kazandırılması konusunda gerekli olan nitelikli eğitim öğretim çalışmalarını SAMÜ, tam anlamıyla gerçekleştiriyor. İlimizin gelişmesi için elinden geleni yapıyor. Bu konudaki gelişmeleri memnuniyetle izliyoruz,” dedi.

SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ise Yakakent ilçesinin Samsun için turizmde parlayan bir yıldız olduğunu ifade ederken, “Yakakent ilçemizin turizmde Samsun’u ön plana çıkardığını biliyoruz. Bu konunun üzerine giderek yerli ve yabancı turistlerin ilgisini daha fazla çekmek için belediye başkanımız çaba sarfediyor. Biz de bu konularda ve eğitim – öğretim hususunda başkanımızla birlikte neler yapabileceğimizi konuştuk,” diye konuştu.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kurumsal İletişim Ofisi