Vali Kaymak’tan Rektör Aydın’a Ziyaret

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin, SAMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Tan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Haluk Tan da hazır bulundu.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektör Aydın, konuklarına üniversitenin fiziki yapısı, olanakları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Samsun Üniversitesi’nin kısa sürede altyapısını tamamlayarak öğrenci alımına başlamasından dolayı Rektör Aydın’ı tebrik eden Vali Kaymak, “yeni devlet üniversitesinin Samsun’un sosyal ve ekonomik gelişmesine ivme katacağına ve nitelikli mezunları ülkemize kazandıracağına inandığını” söyledi.
Samimi bir havada geçen nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aydın, Valilik ve ildeki sivil toplum kuruluşlarımız ile birçok konuda ortak projeleri hayata geçirmek istediklerini vurgulayarak konuklarına teşekkür etti.