Vali Dağlı’dan Samsun Üniversitesi’ne Ziyaret

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Ballıca Kampüsü’nde ziyaret etti.

Ziyarette üniversite şehir işbirliği ve Samsun’un gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede kent ve üniversite ile ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, Samsun’un ve üniversitenin geleceğine dair plan ve çalışmalar da ele alındı. Ardından Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Samsun Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü’nde bulunan laboratuvarlar, uçak bakım onarım hangarları ve üniversite bünyesinde bulunan havaalanında incelemelerde bulundu. Samsun Üniversitesi’nin çağdaş ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Vali Dağlı, “Nitelikli toplum oluşturabilmek için yüksek kalitede eğitim olanakları sunan ve gelişime açık olan Samsun Üniversitesi, şehrin ve bölgenin geleceğine ışık tutuyor. Üniversitenin ve şehrin gelişimi için her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Sayın Rektörümüzün nezdinde üniversitenin gelişiminde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum,” dedi. “Nitelikli Toplum İçin Nitelikli Üniversite” hedefiyle çalıştıklarını ifade eden Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Şehrimizin ve üniversitemizin gelişimi için işbirliklerine önem veriyoruz. Sayın Valimizin üniversitemize olan ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum. Hep birlikte pek çok başarılı çalışmayı hayata geçirmeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin’in de iştirak ettiği ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.