Uluslararası İnovasyon Oluşum Grubu Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Uluslararası İnovasyon Oluşum Grubu üyeleri ile Samsun Üniversitesi Canik Yerleşkesinde bir araya geldiler. Uluslararası İnovasyon Oluşum Grubu üyelerinden Prof. Dr. Memduh Erkin, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsederek, bundan sonraki süreçte Samsun Üniversitesi ile çeşitli konularda iş birliği yapmaya hazır oldukları belirttiler. Rektör Aydın ise ortak çalışmaların önemine vurgu yaparak, Samsun Üniversitesi olarak üniversite-şehir iş birliği noktasında tüm çalışmaları desteklediklerini ifade ettiler. Grup üyelerinin Rektör Aydın ve Rektör Yardımcısı Kaynak’a hediye takdim etmesiyle toplantı sona erdi.