TÜGVA Yönetim Kurulundan Nezaket Ziyareti

Türkiye Gençlik Vakfı  (TÜGVA ) Genel Başkan Yardımcısı’ndan Rektör Aydına Ziyaret

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Emrullah Şanlan ve beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında samimi bir havada gerçekleşen ziyaret esnasında Şanlan, TÜGVA genel faaliyetleri ve TÜGVA Samsun oluşumu hakkında Rektör Aydın’a bilgiler verdi.

Ziyaret de TÜGVA Yurtlar Koordinatörü Abdullah Yonca, Ortaokul Koordinatörü Muharrem Kartancı, Üniversite Koordinatörü Emre Güneş , Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir ve Samsun Teşkilat Koordinatörü Taha Yasin Zenginbaş da hazır bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aydın, Samsun Üniversitesi’nin 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılına yönelik akademik ve idari hazırlıklarını tamamladığını ve daha ilk senesinde altı farklı programda lisansüstü öğrenci alımına da başlandığını aktararak konuklarına teşekkür etti.