Sinop Üniversitesi Rektörü’nden Nezaket Ziyareti

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İkili iş birliği faaliyetleri ve ortak projeler üzerinde görüşlerin paylaşıldığı ziyarette Rektör Dalgın, Samsun Üniversitesi’nin Samsun için önemli bir kazanım olduğunu ifade ederek kısa sürede yeni fakülteler ile eğitime başlanmış olmasından dolayı Rektör Aydın’ı tebrik etti.

Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aydın Samsun’un “üniversite şehri” olması hedefine emin adımlarla devam ettiğini belirtti. Ziyaretinden dolayı konuğuna teşekkür eden Rektör Aydın, “iki üniversitemizde genç üniversitedir. Genç ve dinamik yapısı iki üniversitenin işbirliği yapabileceği ortak çalışma alanlarının olduğuna inanıyorum” dedi.