Savunma Sanayii Başkanı Demir’den Samsun Üniversitesine Ziyaret

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünü ziyaret etti.
Ondokuz Mayıs Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “15 Temmuz Sonrası Savunma Sanayiindeki Gelişmeler” konulu düzenlenen çalıştay kapsamında Samsun’da bulunan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı beraberlerindeki heyetle birlikte Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde incelemelerde bulundu. Ziyarette Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın misafirlerine Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünün gelişimi çerçevesinde yapılan çalışmalar, Teknopark Ek Alanı ve Teknofest Karadeniz 2022 hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Demir, Rektör Aydın’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Ziyaret karşılıklı iyi temennilerin ardından sona erdi.