SAMÜ’de İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Samsun Üniversitesi’nde “İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma” konseri düzenledi. Samsun Üniversitesi Canik Yerleşkesinde bulunan 100. Yıl Konferans Salonunda gerçekleşen konser, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy ve Çanakkale Şehitleri için söylenen şarkılar nedeniyle duygusal dakikalara sahne oldu. Yaklaşık bir buçuk saat boyunca Şef Nihat Gönül’ün yönetiminde sahnede kalan Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu birbirinden değerli eserler seslendirdi. Konserde Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin, akademisyenler, daire başkanları ve öğrenciler hazır bulundu. Konser Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Selahattin Kaynak’ın Şef Nihat Gönül’e hediye takdim etmesi ile son buldu.