Samsun Roket Takımından Rektör Aydın’a Nezaket Ziyareti

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Melahat CİHAN ve öğrencileri tarafından kurulan Samsun Roket Takımı, ABD‘de yapılan IREC yarışmasında aldığı “En iyi Takım Ruhu” ödülü sonrası ekip olarak Rektör Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN ve öğrenciler yarışma sürecini ve yaşadıklarını Rektör Aydın ile paylaştı.

Rektör Aydın , “Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN ve öğrencilerinin kısa zamanda yakaladığı başarılar ile kentimizin ve üniversitemizin gururu olduklarını ve bu memleketin evlatlarına güven duyulup desteklendiği takdirde nelerin başarılabileceğinin en güzel örneklerinden birinin Samsun Roket Takımı olduğunu” ifade etti.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Mahmut AYDIN, “Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada başarılı gençlere destek olmayı sürdüreceklerini, Samsun Roket Takımından da çok daha üstün başarılar beklediğini” dile getirerek bütün takıma tekrar teşekkürlerini iletti.