Samsun Üniversitesini Geliştirme Vakfı Yeni Dönemin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

SAMSUN ÜNİVERSİTESİNİ GELİŞTİRME VAKFI YENİ DÖNEMİN  İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Samsun Üniversitesini Geliştirme (SAMÜ) Vakfı Mütevelli Heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın da katılımıyla yeni dönemde yapacağı çalışmaları istişare etmek için kahvaltılı toplantıda, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde bir araya geldi.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın üniversitemizin gelişimiyle ve devam eden çalışmalarıyla ilgili heyet üyelerine kısa bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda ayrıca Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Prof. Dr. Ergin Kariptaş ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin de hazır bulundu.

Toplantı sonrası heyet hep birlikte Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde inşa edilen Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve çeşitli uygulama atölyelerinde ve laboratuvarlarında incelemelerde bulundu.