Samsun Üniversitesi’nde Öğrencilere  Hamsi Şenliği

Samsun Üniversitesi (SAMÜ), Canik ve Ballıca yerleşkelerinde, Canik Belediyesi, 19 Mayıs Belediyesi, Üniversiteli Akil Gençlik Topluluğu (ÜNİAK), Yeniler Kulübü ve Sivil Havacılık Topluluğu ortaklaşa hamsi şenliği düzenledi.

Kulüplerin “Hamside Limona, Finalde Ganoya Yüklen” sloganıyla Ballıca ve Canik yerleşkelerinde gerçekleştirdiği şenliklere Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, SAMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve  Prof. Dr. Aydın Mısırlıoğlı, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce, MÜSİAD Samsun İl Başkanı Haluk Tan, Üniversiteli Akil Gençlik Topluluğu (ÜNİAK) İl Başkanı Resul Kazanbaş, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun Üniversite Koordinatörü Emre Güneş ile idari ve akademik personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.
Eğlenceli ve bir o kadar da renkli geçen etkinlikte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Şenliklerde Canik ve Ballıca yerleşkelerinde toplamda 400 kilogram hamsi ikram edildi.