Samsun Üniversitesi Kavak Kampüsünde Yeni Öğrencilere Üniversite Tanıtıldı

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulunda birinci sınıflara yönelik oryantasyon programı düzenlendi.
Kavak Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bilal Sungur, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Aydın Karatay, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ferat İbiloğlu, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ergin Kariptaş, ” Samsun Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Yeni eğitim öğretim yılında sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Nitelikli toplum için nitelikli üniversite sloganına bağlı olarak bilgi üreten ve ürettiği bu bilgiyi toplumun yararına kullanan bireyler olmanızı temenni ediyoruz. Burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz” dedi.

Ardından söz alan Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bilal Sungur yeni gelen öğrencilere okul hakkında bilgi verdi. Program Öğrenci İşleri Daire Başkanı Aydın Karatay ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ferat İbiloğlu’nun sunumlarının ardından sona erdi.