Samsun Üniversitesi Karadeniz 7. Kitap Fuarında

Bu yıl 7.’si düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı’nda Samsun Üniversitesi standıyla yer alıyor. Tüyap Karadeniz 7. Kitap Fuarı kapsamında 109 nolu stantta yer alan Samsun Üniversitesi 1-9 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerle buluşuyor.

Karadeniz 7. Kitap Fuarı Açılış Programı ile Başladı

Açılış programına Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk ve Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Karadeniz 7. Kitap Fuarı’nın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri kitap fuarındaki stantları ziyaret etti. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve beraberindeki protokol üyeleri Samsun Üniversitesi standını da ziyaret ederek üniversite hakkında Rektör Aydın ve görevlilerden bilgi aldı.

Ziyaret ve program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.