Canik, Ballıca ve Kavak Kampüslerimizde İftar Sevinci

Samsun Üniversitesi Ballıca, Kavak ve Canik Kampüslerinde personel, akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla iftar programları düzenlendi.

Programlar; Samsun Üniversitesi, Canik Belediyesi, 19 Mayıs Belediyesi, Kavak Belediyesi, (ÜNİAK) Üniversiteli Akil Gençlik Topluluğu’nun ortak organizasyonu ve Canik Kampüsünde Kızılay Samsun şubesinin katılımı ile düzenlendi

İftar programına Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Muştu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin idari ve akademik personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda konuşan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, programa katılanlara teşekkürlerini sunarken, “Pandemi dönemi artık sona ermek üzere. Her geçen gün şartlarımız daha iyiye gidiyor. İlerleyen dönemlerde farklı organizasyonlarla da birlikteliğimizi taçlandıracağız. İftar programlarının organizesinde emek veren ÜNİAK gönüllüsü öğrencilerimize, kampüslerimizde iftar ikramını sağlayan Canik, 19 Mayıs ve Kavak Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımcılara çay ikramı ve karşılıklı sohbetin ardından iftar programı son buldu.