Samsun Üniversitesi ile Tez-Koop-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Samsun Üniversitesi Rektörlüğü ve Tez-Koop-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi. Samsun Üniversitesi Rektörlüğü Senato Salonu’nda Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş başkanlığında yapılan imza törenine Tez-Koop-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Sebahattin Şen, Tez-Koop-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Tarık Sayın, Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin ile idari personel ve sendika üyeleri katıldı.
Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, “ Üniversitemiz ile Tez-Koop-İş Sendikası arasında, 68 kadrolu işçimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin imza töreni için bir aradayız. Samsun Üniversitesi ailesinin bir parçası olarak işçilerimiz bizim için çok değerlidir. Her zaman onların yanındayız ve haklarını korumak için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu sebeple bugün anlaşmaya varmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Samsun Üniversitesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitemizi daha yükseklere taşımak için el birliği ile çalışacağız. Güzel bir noktaya gelerek anlaşma sağlandı. İmzaladığımız sözleşmenin, Üniversitemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tez-Koop-İş Sendikası genel başkanı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu adına teşekkürlerini ileten Tez-Koop-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Sebahattin Şen de “En güzel sözleşme masada el sıkışarak biten sözleşmedir. Umarım güzel bir sözleşme olmuştur ve sahada bunun yansımalarını görürüz. Bu sözleşmenin imzalanmasında emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
İmza töreni sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.