Samsun Üniversitesi Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine Katıldı

Samsun Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 28-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine katıldı.
Samsun TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte özellikle gençlerin kamu kurumlarıyla bir araya gelmeleri amaçlandı. Etkinlikte standıyla yer alan Samsun Üniversitesi, akademik kadrosu ve Uçuş Akademisi personeli ile birlikte katılımcıların sorularını yanıtladı.
Program kapsamında Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, ‘Dijital Çağda Analog Yaşamak’ ve Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Çam, ‘AR-GE Teşvikleri İçin Proje Hazırlama Mantığı’ isimli söyleşilerde katılımcılarla buluştu.
Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı Ofisleri ve Cumhurbaşkanlığına bağlı kurumların yer aldığı tanıtım günlerinde stantlarda burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.