Samsun Roket ve Atmospera Takımlarımız TEKNOFEST Karadeniz’den 3 Ödülle Döndü

TEKNOFEST Karadeniz’de Orta İrtifa Roket Yarışması’nda Samsun Roket Takımımız ikinci olmuştur. Ve bu yıl TEKNOFEST Karadeniz’de ilk defa düzenlenen Dikey İnişli Roket Yarışması’nda ise Atmospera Roket Takımımız üçüncü olarak ayrıca sunum özel ödülünü almıştır.

Her iki takımımızın akademik danışmanlığını yapan Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyemiz Melahat Cihan Hocamızı tebrik ediyor, katkılarında dolayı teşekkür ediyoruz.
Samsun Roket Takımı öğrencilerimiz Ahmet Can Uyar, Hakkı Ayberk Tasalı, Emin Bayram, Hasan Emre Öztürk, Gökberk Akyürek, Beytullah Kırcı, Hüdanur Öztekin, Suda Yıldız, Şeyma Çavuşoğlu’nu ve Atmospera Takımı öğrencilerimiz Mustafa Kuru, Ahmet Çiçek, Aylin Edgü, Fatih Kılınçarslan, İlhan Pala, Kamil Koca, Ahmet Nuri Yılmaz ve Emine Elif Yiğit’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.