Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’dan Rektör Aydın’a Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın da eşlik etiği ziyarette Rektör Aydın konuklarına eğitim-öğretim dönemi için yapılan hazırlıklar konusunda bilgi aktardı. Samsun Üniversitesi’nin kurulması sürecinde verdikleri desteklerden ötürü Yılmaz’a teşekkürlerini ifade eden Rektör Aydın, kentin “üniversite şehri” olması hedefine ulaşabilmek için aynı desteğin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Samsun Üniversitesi’nin kurulması ile birlikte şehirde eğitim alanında bir yükseliş yaşanacağını ve eğitim kalitesinin artacağını ifade eden Samsun Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ, Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde üniversite sayısının artması ve alt yapının iyileştirilmesi için verdikleri desteğin devam edeceğini belirtti. Üniversitenin kısa sürede gösterdiği gelişmeden ötürü Başta Rektör hocamız olmak üzere tüm üniversite çalışanlarını tebrik ettiğini dile getiren Yılmaz, yeni eğitim-öğretim döneminin başarıyla geçmesi temennisinde bulundu.