Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır Rektör Aydın’a İade-i Ziyarette Bulundu

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, İlahiyatçı Yazar Sami Kesmen ile birlikte Samsun Üniversitesi (SAMÜ)Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti. Müftü Çakır, daha önce kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sunan Rektör Aydın’a iade-i ziyarette bulunarak üniversite hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aydın, üniversite olarak tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerine önem verdiklerini ifade etti. “Kurumlarla birlikte çalışmalar yaparak Samsun’u ve şehrin adını taşıyan üniversitemizi daha ileriye taşımak istiyoruz” diyen Rektör Aydın, Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.