Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekiminden Rektör Aydın’a Ziyaret

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Şen ve Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. M. Kemal Atilla Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Aydın: “Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Yapılanmasının Hızla Tamamlanacağına İnanıyorum”

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Aydın, Samsun Üniversitesi olarak kısa sürede yapılanmalarını tamamladıklarını ve Tıp Fakültesi açarak bu süreci taçlandırdıklarını belirtti. Rektör Aydın, “Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ortak kullanımı ile Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin de yapılanmasının hızla tamamlanacağına inanıyorum. Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ergin Kariptaş’ın da aramıza katılması ile bu bağlamda güçlendiğimizi düşünüyorum. Nazik ziyaretleri ve ufuk açıcı istişareleri nedeniyle Sayın Başhekimimize ve Eğitim Koordinatörümüze teşekkür ediyorum,” dedi.

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergin Kariptaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Doç. Dr. Ahmet Şen ve Prof. Dr. M. Kemal Atilla, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte kullanımı ile daha da verimli bir şekilde Samsun’a hizmet edeceklerini ifade etti. Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin’in de hazır bulunduğu ziyaret anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.