Samsun Büyükşehir Belediye Başkanından Rektör Aydın’a Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Demir’e bu ziyarette Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş’tan oluşan bir heyet eşlik etti.

Görüşme çerçevesinde üniversitenin Samsun için önemli bir kazanım olduğunu dile getiren Başkan Demir, 2019-2020 akademik yılı kapsamında yapılan hazırlıklar başta olmak üzere gerekli desteğin verileceğini dile getirdi. Rektör Aydın, Samsun Üniversitesinin kuruluşundan bugüne kadar kat edilen süreç ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında genel bir değerlendirme yaparak bilgilendirmede bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Samsun’un ve öğrencilerin her şeyin en iyisini hak ettiğini ve tüm gayretlerinin bu yönde olduğunu ifade etti.  Günün anısına Başkan Demir tarafından Rektör Aydın’a hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.