Rektör Yardımcısı Kaynak, AFAD 2021 Yılı Tanıtım Toplantısı’na Katıldı

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) 2021 Yılı Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Samsun Üniversitesi’ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak katılım gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla 2021 yılı ‘Türkiye Afet Eğitim Yılı’ olarak belirlenerek tüm illerde Afet Eğitim Seferberliği başlatılmış olması kapsamında düzenlenen toplantıda, karşılaşılacak olası afetler için kurumlar arası iş birliği ve yapılacak faaliyetler hakkındaki konular ele alındı. Toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun AFAD İl Müdürü Levent Uçarlı ve ilgili kamu kuruluşu temsilcileri katıldı.