Rektör Aydın’dan Sinop Üniversitesi Rektörü Dalgın’a İade-i Ziyaret

Samsun Üniversitesi  (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ı rektörlük makamında ziyaret etti. İki komşu şehrin üniversiteleri olarak gerçekleştirilebilecek ortak projelere dair istişarelerin yapıldığı görüşmede Rektör Aydın, “Samsun Üniversitesi olarak üniversitelerle olan işbirliklerini çok önemsiyoruz. Bir de iki komşu şehir ve Karadeniz Bölgesi söz konusu olunca bizim için istişarelerin ve işbirliklerinin önemi daha da artıyor. Bu bağlamda Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat Dalgın ve ekip arkadaşlarına konuk severlikleri ve ufuk açıcı istişareleri için teşekkür ediyorum,” dedi.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür eden Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, kurumlar arası işbirliğinin artırılması ve yeni dönemde karşılıklı yürütülebilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek ilerleyen günlerde yapılabilecek işbirliklerine hazır olduklarını aktardı.

Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin’in de hazır bulunduğu ziyarette, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Turan, Prof. Dr. Kamil Demirci, Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı ve Genel Sekreter Mehmet Atlı da yer aldı.

Kurumlar arası işbirlikleri ve yeni projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekimi ile son buldu.