Rektör Aydın’dan Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ü Gülhane Külliyesindeki rektörlük makamında ziyaret etti. Ziyarette yeni kurulan Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ülkemizin sağlık eğitimi alanında öncü kurumlarının başında gelen ve “Geçmiş ile Geleceğe” köprü olmak üzere kurulan Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile sağlık eğitimi alanında tesis edilebilecek işbirliği imkanları konuşuldu. Görüşme sonunda rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN oldukça yapıcı ve yol gösterici öneri ve tavsiyelerinden dolayı Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’e şükranlarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Erdöl’ de ziyaretinden dolayı rektörümüze teşekkür ederek Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesinin gelişimine her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını vurguladı.