Rektör Aydın’dan MÜSİAD Samsun Şubesine Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi’ne ziyarette bulundu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Tan’ın eşlik ettiği ziyarette Rektör Aydın, Üniversitemize gelecek öğrencilerimize kaliteli bir eğitim ortamı sunabilmek için şehrimizin tüm bireyleriyle birlik olarak desteklerimizi göstermemiz gerektiğini ifade etti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu ile genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Tan, Samsun Üniversitesi’nin daha iyi nesiller yetiştirebilmesi için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.