Rektör Aydın Samsun Akademik Odalar Birliği Üyeleriyle Buluştu

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Akademik Odalar Birliği (SAOB) Akademik Bakış Açıları Toplantısı’na konuk oldu.
Samsun’da faaliyet gösteren 23 odadan oluşan Samsun Akademik Odalar Birliği tarafından üçüncüsü düzenlenen toplantı, Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Salonu’nda yapıldı. Samsun Üniversitesi’nin faaliyetlerinden söz eden Rektör Aydın, “Samsun Üniversitesi olarak şehir ve üniversite entegrasyonu çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Zaman içerisinde paydaşlarıyla el ele vererek şehre yaptığı katkılarla adından daha sık söz ettiren bir üniversite halini alacağız. Sizler tarafından Samsun Üniversitesi’ne gösterilen ilgiden memnuniyet duydum,” dedi. Ayrıca toplantıya Samsun Akademik Odalar Birliği Koordinatörü ve Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İshak Memişoğlu, STO Başkanı Dr. Funda Neslihan Furtun ve STO genel sekreteri Dr. Alper Aktaş katılarak Samsun Tabip Odası adına Samsun Üniversitesi’nden beklentilerini aktardı.
Karşılıklı istişarelerin yapıldığı toplantı, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.