Müsiad Samsun Şubesinden Rektör Prof. Aydın’a Ziyaret

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Av. Hasan Tahsin Şengül ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Rektörlük Şehir Ofisinde gerçekleşen ve karşılıklı iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla istek ve önerilerin değerlendirildiği görüşmede Müsiad Samsun Şube Başkanı Şengül yaptıkları çalışmalar hakkında Rektör Prof. Aydın’a bilgi verdi ve Samsun’da eğitimin daha nitelikli hale gelmesi için SAMSUN MÜSİAD olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti.

ARGE ve proje tabanlı kurumlar arası iş birliğini tesis etmenin öncelikli hedefleri olduğunu beyan eden Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, Müsiad Samsun Şubesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şube Başkanı Av. Hasan Tahsin Şengül ise Rektör Prof. Aydın’a nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret anı fotoğrafı çekimi ile son buldu.