Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Görev Değişimi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Recep KESER düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Mustafa ÇOLAK’tan devraldı.

Samsun Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Prof. Dr. Ergin Kariptaş katıldı.

Müdürlük görevini devreden Prof. Dr. Mustafa ÇOLAK görevi boyunca çok yoğun çalışmalar yürüttüklerini ve bunların altından enstitüdeki çalışma arkadaşlarının gayretleriyle kalkılabildiğini söyleyerek bütün çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, Prof. Dr. Recep KESER hocamıza da başarılar diliyorum, dedi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Recep KESER ise “Göreve layık gördüğü için sayın Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince göreve layık olmaya çalışacağız. Mustafa hocamıza da enstitü müdürü olarak bayrağı bize kadar yükselterek taşıdığı için teşekkür ediyorum. Kendisi birçok açılım yaptı. Biz de onları bir adım daha ileri götürme çabasında olacağız. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.