KPSS 2021 İçin Üniversitemiz Canik ve Ballıca Kampüslerine Ulaşım Güncel Duyurusu

01 Ağustos 2021 Pazar günü saat 10:15’te başlayıp 12:25 ‘de sona erecek 2021 KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve aynı gün saat 14:45’te başlayıp 16:25’te sona erecek 2021 KPSS Eğitim Bilimleri sınavları gerçekleştirilecektir.

01 Ağustos 2021 Pazar Günü  Canik ve Ballıca Kampüslerimizde de yapılacak olan YKS 2021 kapsamında Üniversitemize ulaşım için detaylar aşağıda yer almaktadır.

NOT: Ballıca Kampüsümüzde sadece sabah oturumu yapılacaktır.

ULAŞIM BİLGİLERİ:

Ballıca Kampüsü (Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi-19 Mayıs İlçesi)

Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ Servisleri:

NOT: Ring servisleri 8.00’da OMÜ Tramvay Durağından kalkacaktır.

Engiz Sahil Dolmuş Hattı:

Kalkış ve Güzergah-1: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Altı – Ondokuz Mayıs Kaymakamlık Karşısı – Samsun Üniversitesi Balıca Kampüsü
Kalkış ve Güzergah-2: Ondokuz Mayıs Kaymakamlık Karşısı – Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü
Kalkış Saati: 7.30’dan itibaren sınav süresince dolmuş hattı çalışacaktır.

Araçlar  Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü giriş kapısına kadar gelmektedir.

Canik Kampüsü (İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi-Gürgenyatağı / Canik İlçesi)

Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ Servisleri:

NOT: Ring servisleri 8.00’da Belediye Evleri Durağından kalkacaktır.

Hasköy Dolmuş Hattı:

Kalkış ve Güzergah: Samsun Serbest Bölge Durağı – Cumhuriyet Meydanı – Shell Durağı – Belediye Evleri Durağı – Karşıyaka Durağı – Hasköy Durağı – Samsun Üniversitesi
Kalkış Saati: 7.30’dan itibaren sınav süresince dolmuş hattı çalışacaktır.