Kızılay’dan Samsun Üniversitesinde Bağış Etkinliği

Kızılay Samsun Şubesi Samsun Üniversitesinde kan bağışı etkinliği düzenledi.

Samsun Üniversitesi Canik Kampüsünde düzenlenen etkinlik, öğrencilere Kızılay Samsun Şubesi tarafından kan bağışı hakkında bilgilendirme yapılması ile başladı. Ardından Canik Kampüsünde kurulan alanlarda bağışçılardan kan alındı aynı zamanda Canik Belediyesi, Samsun Üniversitesi öğrencilerine pilav ikramında bulundu.

Etkinlik kapsamında Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Kızılay İl Başkanı Ahmet Muştu ve beraberindeki heyet bağış yapan öğrencilerle bir araya geldi. Buluşmanın ardından Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bağış etkinliği Samsun Üniversitesi Canik Kampüsünde iki gün daha devam edecek. Etkinlik sonunda gerçekleştirilecek çekiliş ile öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.