Kavak Meslek Yüksekokulunda Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi

21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Samsun Üniversitesi ile Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ortaklığında Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu kampüs alanı içerisinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Fidan dikimi etkinliğine Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katılım gösterdi.

Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, “Üniversitemizde ağaçlandırma çalışmalarını kampüs bazlı olarak dönem dönem yaptığımız faaliyetlerle sürdürüyoruz. Bu kapsamda Amasya Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Kavak Meslek Yüksekokulumuzda fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Bilindiği üzere ağacın ve ormanların sağlık üzerine de olumlu etkileri bulunuyor. Bu vesile ile başta Amasya Orman Bölge Müdürümüz olmak üzere bugünkü etkinlikte emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Törenin ardından kampüs içerisinde ağaçlandırma için ayrılan alana protokol üyeleri, akademik-idari personeller ve öğrenciler tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.