İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik Rektör Aydın’ı ziyaret etti

İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik Rektör Aydın’ı ziyaret etti.

İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisinde bulunan makamında ziyaret etti. Çeşitli konularda karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Rektör Aydın, Samsun Üniversitesi’nin gelişimi için yürütülen çalışmalar ve gelecek vizyonuna dair Kaymakam Keklik’e bilgi vererek iki kurumun yapacağı çalışmalarda iş birliğine açık olduklarını ifade etti.
Samsun Üniversitesi’nin, yerleşkelerinin bulunduğu her bölgede gözle görülür derecede olumlu bir biçimde etki ettiğini belirten Kaymakam Keklik, Üniversitesi’nin bölgeye daha da önemli katkılar yapacağına inandığını dile getirerek Rektör Aydın’a çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirine teşekkür etti.