Ensar Vakfı’ndan Rektör Aydın’a Ziyaret

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin KADER Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN’ı ziyaret etti.Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Hüseyin KADER’e Ak Parti 23, 24, 25, ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili, Ensar Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Kıyıklık, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Ensar Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hayrettin ÖZTÜRK, Ensar Vakfı Samsun Şube Başkanı İbrahim Erdin ve  Ensar Vakfı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Ensar Vakfı heyeti, misafirperverliği için Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkürlerini iletti. Samsun Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirilebilecek olan projeler hakkında istişarelerde bulunulan görüşmede Rektör AYDIN, nazik ziyaretleri için Ensar Vakfı heyetine  teşekkür etti. Ziyaret anı fotografı çekilmesinin ardından son buldu.