Ensar Vakfı Samsun Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Aydın’ı Ziyaret Etti

Ensar Vakfı Samsun Şube Başkanı İbrahim Erdin ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Ensar Vakfı Samsun Şube Başkanı Erdin, gerçekleştirdikleri eğitim faaliyetleri ve düzenledikleri etkinlikler hakkında Rektör Aydın’a bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Aydın, Ensar Vakfı’nın eğitim faaliyetlerine gerekli desteği vereceklerini söyledi. Rektör Aydın, Ensar Vakfı Samsun Şube Başkanı Erdin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.