DOĞU ANADOLU KARİYER FUARI – DAKAF’20

(5 – 6 Mart 2020, Erzurum)

Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde ve İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ile meslek odalarının iş birliğinde gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Bölgesel Kariyer Fuarları;

• Ülkemizin her bölgesindeki üniversiteli gençler için istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlamayı,
  • Ülkemizde istihdamın büyük bir kısmını oluşturan KOBİ’lerimizin insan kaynakları ve yetenek kazanımı süreçleri hakkında farkındalıklarını ve kapasitelerini artırmayı,
  • Üniversite kariyer merkezlerinin aktif hale getirilerek, işverenler ile ilişkilerini güçlendirmeyi,
  • Kamu kurumlarına işveren olarak nitelikli işgücü kazandırmayı amaçlamaktadır.

2020 yılı içerisinde 10 farklı ilimizde yapılması planlanan Bölgesel Kariyer Fuarlarından biri olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı – DAKAF’20; 5 – 6 Mart 2020 tarihlerinde Erzurum’da TÜYAP Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde gerçekleştirilecektir.

DAKAF’20 KATILIMCILARI

• Atatürk Üniversitesinin yanı sıra Ağrı İbrahim Çeçen, Ardahan, Artvin Çoruh, Erzincan Binali Yıldırım, Erzurum Teknik, Iğdır, Kafkas, Munzur, Muş Alparslan ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitelerinin öğrencilerinden oluşan yaklaşık 550 bin kişilik bir topluluğa görünür olma fırsatı yakalayacaktır.
  • Doğrudan ve sosyal platformlardan ulaşabildikleri öğrencilerimiz ve mezunlarımızla nitelikli insan kaynağı ihtiyaçlarını giderebilecek ve kendilerini geniş bir kitleye tanıtma fırsatı bularak gelecekteki iş dünyası sahipleri arasında marka tanınırlıklarını artırabileceklerdir.
  • DAKAF’20’ye aktif olarak katılacak 50 binin üzerindeki öğrenciye seminerler, söyleşiler ve odak grup toplantıları gibi etkinliklerle ulaşma imkanı bulacaklardır.
  • Ulusal firma ve kurumlar yüz yüze görüşmelerle bir araya getirileceğinden ortaklık ve işbirlikleri kurma fırsatı yakalayabilecektir.

Siz saygın kurumumuzun da fuarımızda yerini alarak geleceğimiz olan gençlerimize destek olmasından büyük onur duyarız.

Saygılarımızla…

DAKAF’20 Organizasyon Komitesi